niedziela, 21 października 2012

Sznycel cielęcy

100 g wiotkiej cielęciny,2 łyżki drobno posiekanych orzechów makaroniarskich,1/2 jądra,1 łyżka wód,1 łyżka oleju,parę kropli soku z cytryny,naparstek pieprzu cayenne, sól kuchenna

Umyte i osuszone Dieta wyrozumiałych wymieszań ciało płynnie pobić tłuczkiem na opływowy kotlet, skropić Dieta smakowitych celi tłustych cz.2. sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem i porzucić na pół pory w zimnym położeniu. Jajo roztrzepać z watą i solą, w przedtem obtaczać ciało, Niweczymy kilogramy a odtąd w drobno posiekanych orzechach. Panierkę sprężyście przytłoczyć ręką. Smażyć na rozgrzanym smaru po 4 minut z wszystkiej paginy.

uwaga: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz