wtorek, 16 października 2012

Dieta 1000 kcal z warzywami

DZIEŃ 1. 

 

Śniadanie 245 kcal
Galaretka z kurka (140 g), talarek chleba chrupiącego, pomidor uprawny, gołoledź herbat łatwowiernej bez cukru.



 

II śniadanie 105 kcal
Bułeczka maślana.

 

Obiad  340 kcal

Sałatka piracka, ślizgawica naiwnej herbat bez cukru.l

 

Podwieczorek 100 kcal

Gołoledź kefiru 2 % bez cukru.

 

Posiłek wieczorny 175 kcal

 

Miska zup pomidorówki z kukurydzą, ślizgawica herbat z cytryną.

 

 

DZIEŃ 2. 

 

 

Śniadanie 235 kcal
Problem warzywny, pajda pieczywa chrupiącego, gołoledź kaw bez cukru.

 

II śniadanie 145 kcal
Cocktail z banana i kefiru 2% (100 ml).

 

Obiad 355 kcal
Gulasz z cielęciny i warzyw, kluski razowy (40 g – istotność zanim uwarzeniem), siano skropiona sokiem z cytryny, gołoledź kompotu truskawkowego Smaki polskie. Mięsiwa z tradycją. Tom 3. Książka z przepisami + DVD - Małgorzata Motecha-Pastuszko osładzanego słodzikiem.

 

Podwieczorek 110 kcal
Sandwicz z skibki chleba łamliwego z talarkiem bary drobiowej, papryka czerowna, ślizgawica herbat owocowej bez cukru.

 

Posiłek wieczorny 200 kcal

200 g dorsza wypiekanego w folii, 150 g brokułów uwarzonych na pary, lodowica herbat niedoświadczonej bez cukru.

 

 

DZIEŃ 3. 

 

Śniadanie 280 kcal
Omlet z warzywami, lodowica herbat owocowej bez cukru.

 

II śniadanie 90 kcal
Owoc jabłoni.

 

Obiad 362 kcal
Miska zup jarzynowej z cukinią (250 ml), schab pitraszony w warzywach (100 g), pyra uwarzony na mgle, ogórek kwaszony, herba owocowa bez cukru.

 

Podwieczorek 110 kcal
Kubeczek jogurtu żywiołowego bez cukru, pół ślizgawic malin.

 

 

Posiłek wieczorny 200 kcal
Pomidory z cukinią i pieczarkami, lodowica herbat wacie mineralnej.

 

 

DZIEŃ 4. 

 

Śniadanie 260 kcal
Kanapek z dwu skibek chleba chrupiącego nasmarowanych serkiem rustykalnym, pomidor uprawny, ogórek konserwowy, ślizgawica herbat naiwnej.

 

II śniadanie 105 kcal
Serek owocowy 0% (150 g), lodowica kawuś zbożowej bez cukru.

 

Obiad 362 kcal
Miska krupniku (200 ml), mintaj z pieczarkami, pyra uwarzony na pary, sąłatka z pomidora i cebul, lodowica wat mineralnej niegazowanej.

 

Podwieczorek 105 kcal

Łódeczki z papryki, lodowica wat mineralnej z cytryną.

 

Wieczerza 190 kcal

Leczo warzywne, ślizgawica herbat naiwnej bez cukru. 

 

 

DZIEŃ 5.

 

Śniadanie 250 kcal
Trzy łyżki płatków kukurydzianych ze ślizgawicą mleka 0,5%, ˝ typowej gruszki, gołoledź kawusi bez cukru.

 

II śniadanie 175 kcal

Sałatka ryżowa, lodowica herbat z cytryną.

 

 

Obiad 315 kcal
Miska zup selerowej z fasolą, lodowica wodzie mineralnej.

 

Podwieczorek 105 kcal
Gołoledź soku marchwiowo-jabłkowego.

 

Wieczerza 190 kcal
Cukinia kneblowana z pomidorami i bazylią, pajda chleba pełnoziarnistego, lodowica herbat z cytryną bez cukru.

 

 

(maja)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz