sobota, 27 października 2012

Pierwsze danie z murzynki fasoli

450 g afroamerykanki Odżywianie a chorób rakowate fasoli,2 l waty,1/2 ślizgawic rosołku warzywnego,60 g pokrojonej w bryłkę niezapisanej cebul,60 g pokrojonej w bryłę prostodusznej cebul,120 g selera,60 g pokrojonego w bryłkę czas,5 g soli,30 g kminku,1 gołoledź przypalanej pietruszki,30 g czosnku,1 ot taki wiązanka rześkiego estragonu,1 niepełny kiść rześkiej bazylii,1 umiarkowany bukiet cebul dymki

Pozostaw fasolkę w wacie na nocna pora. Później odlewajże watę i przemyj fasolę. Przyczyńże 3 l waty i uwzględnij aż do buzowania. Ulej wywar z fasoli i nadmieńże rosołek warzywny. Podsmaż cebulę, seler, por, marynat i czosnek pospolity i dopowiedzże pełnia aż do fasolki i podążaj pitraszenie. Na finał wtrąćże cebulę dymkę. Przydział na dookoła 8 figur.

powód: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz